Tilbygning

Kontakt os

  Kasper Pedersen

  Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste murere til din næste mureropgave i og omkring Vejle, Koldning Esbjerg, og omegn.  Kontakt os og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.

  Murerfirmaet Lindgren får dig godt i mål med din tilbygning

  Udvid din bolig i Kolding med ekstra muligheder
  En tilbygning til dit eksisterende byggeri giver plads til det ekstra badeværelse, du har drømt om, eller det ekstra værelse, når familien bliver udvidet. Ved at lade Murerfirmaet Lindgren stå for det, overlader du processen til en erfaren murer. Vi laver tilbygninger i Kolding, Vejle, Esbjerg og omegn, og vi kører gerne for opgaverne – både store og små tilbygningsprojekter.

  Erfarent murerfirma
  Vi har konstrueret tilbygninger mange gange før. Derfor er vi også trænede i at følge tegninger og anvisninger, så det kommer til at ligne det, du har drømt om.  Du skal blot læne jer tilbage og glæde jer til at tage den nye tilbygning i brug.

  God pris og et effektivt forløb
  Ved en tilbygning kommer vi stort set altid ind i processen, når en anden dygtig fagmand har udarbejdet tegningerne. Vi studerer tegningerne og kommer derefter med et konkurrencedygtigt tilbud og tidspunkt for færdiggørelse. Derefter går vi effektivt i gang med arbejdet og sørger for et optimalt samarbejde med fx VVS’eren, hvis tilbygningen skal være et badeværelse.

  Få en kompetent murer til at stå for din næste tilbygning. Kontakt Murerfirmaet Lindgren, så vi kan bygge din drømmeudvidelse for dig.

   

  Du bør vælge os, fordi …

  Produktivt

  Vi er effektive til vores arbejde – uden vi går på kompromis med kvaliteten.

  Loyalitet

  Hos os er en aftale en aftale. Vi holder os til planen og er trofaste over for vores kunder.

  Kommunikation

  Bliver vi enige om et tidspunkt, møder vi selvfølgelig op til det aftalte klokkeslæt og overholder den fastsatte deadline.

  Kvalitetsbevidst

  Med mere end 15 års erfaring i murerbranchen er vi kompetente til vores arbejde og har prøvet det meste murerarbejde, og vi er selvfølgelig klar på endnu en udfordring.