Fundament

Kontakt os

  Kasper Pedersen

  Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste murere til din næste mureropgave i og omkring Vejle, Koldning Esbjerg, og omegn.  Kontakt os og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.

  Sikr stabiliteten af dit byggeri

  Sikr din renovering eller tilbygning med et velstøbt fundament
  Et fundament er med til at sikre, at din bygning står stabilt fast i jorden, og sørger samtidig for at naturen ikke trænger ind i dit byggeri. Vi har hos Murerfirmaet Lindgren støbt mange fundamenter i beton og kan derfor også konstruere dit næste fundament i høj kvalitet.

  Er du erhvervskunde, så kontakt os gerne. Vi har indgået i mange både store og mindre murerprojekter og er dygtige til at indgå i hold og hurtigt til at sætte os ind i de eksisterende arbejdsgange.

  Skarp pris og kompetent forløb med en murer, der holder til i Kolding og Esbjerg
  Hos Murerfirmaet Lindgren kommer vi ind i forløbet, efter du har fået tegnet en fundamenttegning af en bygningsingeniør. Derefter ser vi tegningen igennem og giver dig et godt tilbud med aftalt slutdato. Godkender du tilbuddet, går vi i gang hurtigst muligt og støber det nye fundament. Afhængig af størrelsen har vi en række samarbejdspartnere, vi tager med ind over projektet, hvis behovet er til det.

  Du er sikret et fundament, der holder i mange år.

  Få en velkvalificeret murer til at støbe dit fundament. Murerfirmaet Lindgren udfører solide fundamenter i Kolding, Vejle, Esbjerg og omegn.

  Du bør vælge os, fordi …

  Produktivt

  Vi er effektive til vores arbejde – uden vi går på kompromis med kvaliteten.

  Loyalitet

  Hos os er en aftale en aftale. Vi holder os til planen og er trofaste over for vores kunder.

  Kommunikation

  Bliver vi enige om et tidspunkt, møder vi selvfølgelig op til det aftalte klokkeslæt og overholder den fastsatte deadline.

  Kvalitetsbevidst

  Med mere end 15 års erfaring i murerbranchen er vi kompetente til vores arbejde og har prøvet det meste murerarbejde, og vi er selvfølgelig klar på endnu en udfordring.