Om os

Om Murerfirmaet Lindgren ApS

Manden bag Murerfirmaet Lindgren er Kasper Pedersen, der blev udlært murer i 2004. Han startede virksomheden op i 2020, og siden er kunderne strømmet til. Med stor erfaring med forskellige murerprojekter inden for fx flisearbejde og større byggeprojekter såsom lejlighedskomplekser har han tilegnet sig kompetencerne, der sikrer solide resultater. Til de større murerprojekter har han en række kompetente samarbejdspartnere, han kontakter, når der er brug for et par ekstra folk til opgaven.

Det mest motiverende ved vores arbejde er helt klart tilfredsstillelsen ved at se et færdigt stykke murerarbejde. Det styrker vores faglige stolthed, når murerarbejdet står skarpt og er klar til at modstå vejrets slid. Derfor går vi altid efter at levere det bedste resultater, som både du og vi er tilfredse med.

Vi arbejder primært i områderne Kolding, Esbjerg og Vejle, men vi kører også gerne langt for den rette mureropgave.

Du bør vælge os, fordi …

Produktivt

Vi er effektive til vores arbejde – uden vi går på kompromis med kvaliteten.

Loyalitet

Hos os er en aftale en aftale. Vi holder os til planen og er trofaste over for vores kunder.

Kommunikation

Bliver vi enige om et tidspunkt, møder vi selvfølgelig op til det aftalte klokkeslæt og overholder den fastsatte deadline.

Kvalitetsbevidst

Med mere end 15 års erfaring i murerbranchen er vi kompetente til vores arbejde og har prøvet det meste murerarbejde, og vi er selvfølgelig klar på endnu en udfordring.