Flisearbejde

Kontakt os

  Kasper Pedersen

  Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste murere til din næste mureropgave i og omkring Vejle, Koldning Esbjerg, og omegn.  Kontakt os og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.

  Få lagt flotte fliser i dit køkken, køkken-alrum eller badeværelse

  Drømmefliser på vej til dig
  Nye fliser og klinker er en af de vigtigste ting, når du skal have renoveret køkken, køkken-alrum, badeværelse eller lagt ny terrasse. Det er den yderste overflade, og derfor det første der møder gæsternes blik. Det er det, vi er omgivet af i køkkenet, badeværelser eller et tredje sted, og derfor skal de ligge knivskarpt. Lægger Murerfirmaet Lindgren dine fliser eller klinker, så du er sikker på en høj kvalitet.

  Er du erhvervskunde, så har vi dybt kendskab til lægning af klinker og fliser til baderum, omklædningsfaciliteter og lejlighedskomplekser, hvor fliser og klinker indgår.

  Vi lægger fliser og klinker i alle størrelser
  Murerfirmaet Lindgren lægger klinker og fliser i de mange typer og størrelser af klinker, der findes på markedet. Det er lige fra de mindre fliser af 15 x 8 cm og helt op til 120 x 120 cm fliser. Har du selv en idé om, hvilke fliser du vil have, går vi selvfølgelig i kast med det. Mangler du derimod inspiration, deler vi gerne ud af vores erfaringer og viden, så du har et bedre beslutningsgrundlag.

  Skal en velkvalificeret murer lægge dine klinker eller fliser? Så kontakt os for en uforpligtende snak om dit fliseprojekt.

  Du bør vælge os, fordi …

  Produktivt

  Vi er effektive til vores arbejde – uden vi går på kompromis med kvaliteten.

  Loyalitet

  Hos os er en aftale en aftale. Vi holder os til planen og er trofaste over for vores kunder.

  Kommunikation

  Bliver vi enige om et tidspunkt, møder vi selvfølgelig op til det aftalte klokkeslæt og overholder den fastsatte deadline.

  Kvalitetsbevidst

  Med mere end 15 års erfaring i murerbranchen er vi kompetente til vores arbejde og har prøvet det meste murerarbejde, og vi er selvfølgelig klar på endnu en udfordring.