Facaderenovering

 • Hjem
 • Facaderenovering

Kontakt os

  Kasper Pedersen

  Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste murere til din næste mureropgave i og omkring Vejle, Koldning Esbjerg, og omegn.  Kontakt os og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.

  Få lavet din facaderenovering af erfarne murere Vejle, Kolding, Esbjerg og om omegn

  Giv facaden af dit hus en makeover

  En nyrenoveret facade optimerer beskyttelsen af resten af murværket mod regn, sne, vind og sol. Og samtidig er det med til at løfte husets ydre udtryk. Murerfirmaet Lindgren har mange års erfaring med facaderenovering for både små og store opgaver. Det er alt fra udkradsning og fyldning af fuger til vandskuring, mørtelpuds og netpuds af facaden.

  Vi tilbyder:

  • Vandskuring
  • Net- og mørtelpuds
  • Fugearbejde

  Hvilken type facaderenovering bør du vælge?
  Der er væsentlig forskel på, hvilken type facaderenovering du bør vælge. Det rådgiver vi dig selvfølgelig også om, da der findes en række typer af materialer og teknikker til det. Ved vandskuring trækker vi et tyndt lag puds over og derefter skurer vi det meste væk igen. Resultatet er, at sten og fuger gemmes væk, mens strukturen i murværket stadig er tydelig.

  Mørtelpuds er den traditionelle metode, hvor mørtel bliver lagt på facaden, pudset op og til sidst bliver malet over. Netpuds er en nyere metode, der kræver ekstra tid, men bestemt er prisen værd. Med netpuds lægger vi et armeringsnet på hele facaden, derefter lægger vi mørtel på, og det bliver til slut malet over. Det giver huset en endnu mere slidstærk facade og et flot ydre udtryk.

  Kontakt os hos Murerfirmaet Lindgren til en uforpligtende snak om, hvilken slags facaderenovering der er det bedste for din facade.

  Du bør vælge os, fordi …

  Produktivt

  Vi er effektive til vores arbejde – uden vi går på kompromis med kvaliteten.

  Loyalitet

  Hos os er en aftale en aftale. Vi holder os til planen og er trofaste over for vores kunder.

  Kommunikation

  Bliver vi enige om et tidspunkt, møder vi selvfølgelig op til det aftalte klokkeslæt og overholder den fastsatte deadline.

  Kvalitetsbevidst

  Med mere end 15 års erfaring i murerbranchen er vi kompetente til vores arbejde og har prøvet det meste murerarbejde, og vi er selvfølgelig klar på endnu en udfordring.