Badeværelse

Kontakt os

  Kasper Pedersen

  Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste murere til din næste mureropgave i og omkring Vejle, Koldning Esbjerg, og omegn.  Kontakt os og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.

  Murerfirmaet Lindgren giver dit badeværelse nyt liv

  Skal dit badeværelse friskes op?
  Foruden de sanitære funktioner giver et ny renoveret badeværelse dig høj velvære ved hvert brug. Murerfirmaet Lindgren assisterer både private og erhverv med at renovere og bygge badeværelse. Så uanset om du skal have lavet et eller flere badeværelser, står Murerfirmaet Lindgren klar til at renovere og bygge dit badeværelse.

  Vi tilbyder:

  • Renovering
  • Byg af nyt
  • Store og små projekter

  Kompetent rådgivning og opførelse af badeværelse
  Hos Murerfirmaet Lindgren er du sikker på at få rådgivning og badeværelser, der matcher dit behov. Er du privat, kommer vi ud og tilser dit badeværelse og giver dig derefter et skræddersyet tilbud. Har du allerede en tegning, kigger vi selvfølgelig på den og kommer med en konkurrencedygtig pris. Skal du bruge en murer til et større badeværelsesprojekt i forbindelse med entreprise, så sørger vi for at være smidige til at indgå i dit eksisterende hold. Det har vi gjort mange gange før og med god respons fra bygherre og entreprenør.

  Skal du bruge en gedigen murer til dit næste murerarbejde? Så kontakt Murerfirmaet Lindgren og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste badeværelsesprojekt.

  Du bør vælge os, fordi …

  Produktivt

  Vi er effektive til vores arbejde – uden vi går på kompromis med kvaliteten.

  Loyalitet

  Hos os er en aftale en aftale. Vi holder os til planen og er trofaste over for vores kunder.

  Kommunikation

  Bliver vi enige om et tidspunkt, møder vi selvfølgelig op til det aftalte klokkeslæt og overholder den fastsatte deadline.

  Kvalitetsbevidst

  Med mere end 15 års erfaring i murerbranchen er vi kompetente til vores arbejde og har prøvet det meste murerarbejde, og vi er selvfølgelig klar på endnu en udfordring.